08. jun 2023
28. apr 2023
19. jun 2022
19. mai 2022
13. des 2021
06. apr 2021
22. des 2020
16. des 2020
26. okt 2020
11. jun 2020
16. des 2019
11. mar 2019
07. nov 2018
28. sep 2017
15. mar 2016
07. sep 2015
05. mar 2015
SafeConsume
2017 - 2022
17. okt. 2023
Digitalt kurs
2. nov. 2023
Kurs
Her studerer forskere livsfarlige bakterier som Listeria monocytogenes og E.coli (EHEC) i et realistisk produksjonsmiljø, for å forebygge alvorlige matforgiftninger.
Journal of Food Protection, 2023 Vitenskapelig artikkel
BMC Public Health, 2023 Vitenskapelig artikkel
Applied and Environmental Microbiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
International Journal on Food System Dynamics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Trends in Food Science & Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Journal of Applied Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Eurohealth, 2021 Fagartikkel
Hygiene, 2021 Vitenskapelig artikkel
International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH), 2021 Vitenskapelig artikkel
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
2021 Rapport
Journal of Applied Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
2021 Nofimas rapportserie
International journal of food microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Matindustrien, 2021 Fagartikkel
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
2014 Nofimas rapportserie
Journal of Microbiological Methods, 2012 Vitenskapelig artikkel