Verdt å vite Verdt å vite gir deg nyttig kunnskap og praktisk informasjon fra vår forskning på mat. Les på engelsk Resultater Tema A-Å Publikasjoner Dypdykk i nyttig kunnskap Verdt å vite om belgvekster – en kilde til funksjonelle proteiner Verdt å vite om fiskefôrets kompleksitet Verdt å vite om multilayer-/flerlagsemballasje Verdt å vite om dyrevelferd i fiskeri Verdt å vite om høytrykksprosessering av mat Slik bør rogn fra hvitfisk behandles Verdt å vite om kollagen Verdt å vite om enzymatisk proteinhydrolyse Verdt å vite om superkjøling Verdt å vite om PEF Verdt å vite om ultraprosessert mat Slik handterer du kongekrabbe – frå fangst til smakfulle retter Tørking av mat – hvorfor og hvordan Slik markedsfører du innovativ mat Verdt å vite om slam fra fiskeoppdrett Slik jobber vi med genredigering i Nofima Verdt å vite: 5 spørsmål matprodusenter bør stille seg om big data Radiobølger i matproduksjon Verdt å vite om fiskekvoter Fem råd for å kommunisere matrisiko Verdt å vite om digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon Verdt å vite om tare til mat Kræsjkurs i levendefangst Verdt å vite om fiskens skinn 1 2 3 Neste