Fant 6474 publikasjoner.
AP2. Metoder for dekontaminering av Listeria på laks og lakseprodukter
2025 Nofimas rapportserie
A CACTA-like transposon in the Anthocyanidinsynthase 1 (Ans-1) gene is responsible forapricot fruit colour in the raspberry (Rubusidaeus) cultivar ‘Varnes’
PLOS ONE, 2025 Vitenskapelig artikkel
Retningslinjer for kvalitetsinspeksjon av norsk vill blåfinnet tunfisk
Kvalitetsprognoser mathvete – en pilot 2024
2024 Nofimas rapportserie
Side-Stream Based Marine Solubles From Atlantic Cod (Gadus morhua) Modulate Appetite and Dietary Nutrient Utilization in Atlantic Salmon (Salmo salar L.) and can Replace Fish Meal
Aquaculture Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
Sammensetning og potensiale for bruk av fiskeslam uten fôrrester
Rational Design of Plant-Based Functional Products for Older Adults: Fabrication, Oral Processing, Palatability, and Digestibility of Co-extruded Cereals
Biology Life Science Forum, 2024 Vitenskapelig artikkel
iFOODnet: Opplærings- og forskningsnettverk mellom Norge og Japan. Sluttrapport.
Strategic Considerations in Designing Food Solutions for Seniors
Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Wooden breast myopathy is characterized by satellite cell dysfunction and syndecan-4 shedding
Frontiers in Physiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Prediction of the salmon lice density on wild sea trout from the mean predicted lice density in the sea: A cross-validation of the data in
Aquaculture, 2025 Vitenskapelig artikkel
Consumers and Aquaculture, New Products - New Worries
2008 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Design-led innovation for more plant-based food: An interdisciplinary approach to more consumer-centric product development
International Journal of Food Design, 2023 Vitenskapelig artikkel
Unintended Consonances: Methods to Understand Robot Motor Sound Perception
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Å handle bærekraftig sjømat: Et dilemma for unge voksne i Norge?
Quality parameters and storage stability of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus)
Food Bioscience, 2025 Vitenskapelig artikkel
Food and beverage pairing from a sensory and cultural perspective
2021 Doktorgradsavhandling
Strategies to reduce the sugar content of dairy products targeted at children
The First Report of Cod Gill Poxvirus in Gills of Atlantic Cod (Gadus morhua L.) Suffering From Cardiorespiratory Disease
Journal of Fish Diseases, 2024 Vitenskapelig artikkel
Design and assessment of protein-fortified recipes for community-dwelling older adults to prevent the onset of undernutrition
Food Research International, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6474 publikasjoner. Vise side 1 av 324: