Næringsnytte – et magasin fra Nofima
Hvert år lager vi i Nofima et magasin hvor vi forteller om noen av resultatene fra våre forskningsprosjekter det året som har gitt størst næringsnytte for matnæringene.
I årets utgave kan du blant annet lese om:
- Enormt avlspotensial i mikroalger
- Kroppens små dirigenter
- Oppdrettstorsk trenger kaldt vann
- Hele kyllingen skal bli mat
- Hva med ultraprosessert mat?
- Mindre, og mer miljøvennlig plast
- Mer av de sunne planteoljene
- Verdien av å måle matkvalitet
- Mer sjømat med gode oppskrifter
- Oppdrett for å redde havbunnen
- Norvegia skal alltid smake likt
Få e-postvarsel når vi gir ut nye magasiner
Få bladet i posten gratis
Last ned
- Næringsnytte 2023 (pdf)
- Næringsnytte 2022 (pdf)
- Næringsnytte 2021 (pdf)
- Næringsnytte 2020 (pdf)
- Næringsnytte 2019 (pdf)
- Næringsnytte 2018 (pdf)
- Næringsnytte 2017 (pdf)
- Næringsnytte 2016 (pdf)
- Næringsnytte 2015 (pdf)
- Næringsnytte 2014 (pdf)
- Næringsnytte 2013 (pdf)
- Næringsnytte 2012 (pdf)
- Næringsnytte 2011 (pdf)