Næringsnytte – et magasin fra Nofima
Hvert år lager vi i Nofima et magasin hvor vi forteller om noen av resultatene fra våre forskningsprosjekter det året som har gitt størst næringsnytte for matnæringene.
I årets utgave kan du blant annet lese om:
- Bærekraftig fôr med alger: Slik jobber Nofima
- Hovedideen bak MSC holder ikke
- Usynlig lys som velferdsindikator
- Spekeskinker: Smaksmangfold
- Forskning som gir mer norske grønnsaker
- Status for filetfarge i oppdrettslaks
- I front på Listeria-forskning
- Helseeffekt med beta-glukan
- Laks utskiller stoffer som tiltrekker seg lakselus
- Nøkkel til bedre velferd i RAS
Få e-postvarsel når vi gir ut nye magasiner
Få bladet i posten gratis
Last ned
- Næringsnytte 2024 (pdf)
- Næringsnytte 2023 (pdf)
- Næringsnytte 2022 (pdf)
- Næringsnytte 2021 (pdf)
- Næringsnytte 2020 (pdf)
- Næringsnytte 2019 (pdf)
- Næringsnytte 2018 (pdf)
- Næringsnytte 2017 (pdf)
- Næringsnytte 2016 (pdf)
- Næringsnytte 2015 (pdf)
- Næringsnytte 2014 (pdf)
- Næringsnytte 2013 (pdf)
- Næringsnytte 2012 (pdf)
- Næringsnytte 2011 (pdf)