Publisert 2023

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Trends in Food Science & Technology , vol. 133 , p. 87–98 , 2023

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0924-2244
Elektronisk : 1879-3053

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Langsrud, Solveig; Veflen, Nina Jeanette; Allison, Rosalie; Crawford, Bob; Izsó, Tekla; Kasza, Gyula; Lecky, Donna M.; Nicolau, Anca Ioana; Scholderer, Joachim; Skuland, Silje Elisabeth; Teixeira, Paula

Forskningsområder

Holdbarhet og mattrygghet

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen