Arkiv for «Prosjekter»

Viser 1–10 av 194

BlueCC

Utvikler miljøvennlige marine ingredienser og produkter fra underutnyttede og invasive marine arter.

Fiskeri på 78°

Prosjektet har som mål å forberede Longyearbyen på Svalbard, som verdens nordligste by, til også å bli et kulinarisk reisemål med kortreist og bearbeidet konge- og snøkrabbe på menyen.

InnoFoodAfrica

InnoFoodAfrica er et prosjekt som skal utforske afrikanske, klimavennlige og næringsrike korn, belgfrukter og rotvekster i Etiopia, Kenya, Sør-Afrika og Uganda, og utvikle og demonstrere best mulige løsninger for dyrking, prosessering og produktutvikling mot nye matvarer, forretningsløsninger og verdikjeder.

JustFish

Målet med prosjektet er å bidra til metoder og teknologier som kan forbedre fiskeriressurs-kontrollen for å redusere omfanget av kriminalitet.

Viser 1–10 av 194