+47 900 40 615
+47 77 62 90 47
audun.iversen@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Tromsø
Relatert innhold
- Vitenskapelige publikasjoner
- Andre publikasjoner
- Prosjekter
Audun har 7 vitenskapelige publikasjoner i Cristin:
Iversen, Audun; 2008: Hvitfisk 2020
Iversen, Audun; 2007: Pelagiske fremtidsbilder
Iversen, Audun; 2005: Foresight og scenariebygging
Iversen, Audun; 2003: Globalisering og strategier i norsk fiskerinæring
Løvland, Jarle; Iversen, Audun; 2001: Benchmarking som metode i bedriftsutvikling
Audun har 54 andre publikasjoner i Cristin:
Iversen, Audun; 2017: Kan vi stole på forskere?
Iversen, Audun; Henriksen, Edgar; 2017: Sløser vi med hysa?
Iversen, Audun; 2017: Fisken og folket
Iversen, Audun; Hermansen, Øystein; 2017: Dyr lus, dyrere fôr - og fortsatt dyrt på land
Iversen, Audun; 2016: Hvem skal eie fisken?
Iversen, Audun; 2016: Hysesløseri?
Iversen, Audun; 2016: Struktur for de små?
Iversen, Audun; Hermansen, Øystein; 2015: Markant dyrere å produsere laks
Iversen, Audun; Svorken, Marianne; Bendiksen, Bjørn Inge; 2014: Makrellkonfliktens konsekvenser
Iversen, Audun; 2014: Om hat og kritikk
Iversen, Audun; 2013: Bløgging til besvær
Iversen, Audun; 2013: Bundet til feil mast?
Iversen, Audun; 2013: Ei sær næring?
Iversen, Audun; 2013: Ny revolusjon?
Iversen, Audun; 2013: Oppdrett og isfjell
Iversen, Audun; 2013: Pris og kvalitet
Iversen, Audun; 2013: Sjømat som suvenir
Iversen, Audun; 2013: Styr en forsker!
Iversen, Audun; Arbo, Peter; 2013: Styrket næringsrettet forskning
Iversen, Audun; Larsen, Thomas Andre; 2013: Biomarint Gullrush?
Iversen, Audun; Nøstvold, Bjørg Helen; 2013: Muligheter for norsk sjømat som råstoff til sushi
Iversen, Audun; Nøstvold, Bjørg Helen; 2013: Sushi – fra luksusmat til allemannseie
Iversen, Audun; Nøstvold, Bjørg Helen; 2013: Sushi i Frankrike: Produkter og konsepter
Nøstvold, Bjørg Helen; Iversen, Audun; 2013: Muligheter for norske råvarer til sushi
Robertsen, Roy; Andreassen, Otto; Iversen, Audun; 2012: Havbruksnæringens ringvirkninger i Troms
Iversen, Audun; Ryeng, Agnete A; 2012: Sushi i Norge: Produkter og konsepter
Ryeng, Agnete A; Iversen, Audun; 2012: Sushi i Tyskland: Produkter og konsepter
Iversen, Audun; Brustad, Thomas; Jahnsen, Sindre; 2010: Innovasjon i sjømatnæringen
Olsen, Bjørn Eirik; Iversen, Audun; 2009: Nord-Norge 2040 – Vi kan forme vår framtid
Iversen, Audun; 2008: Pelagiske fremtidsbilder
Iversen, Audun; 2006: Pelagisk verdiskaping. Verdi- og kvalitetsbasert høsting av pelagisk fisk
1. mars 2018 – 28. februar 2022
Kan vi øke verdien på laks ved å fremheve laksens kvalitet på ulike måter? Dette spørsmålet er utgangspunktet for prosjektet.