Mari Øvrum Gaarder
PhD
Forskningssjef, konstituert
Fra 1. april 2025 er jeg konstituert forskningssjef for avdeling Mat og Helse. Jeg har jobbet i Nofima siden 2016 innenfor sensorikk og forbrukerforskning. I avdeling Mat og Helse jobber vi med ulike problemstillinger innen plantebaserte produkter, nye proteinkilder og sidestrømmer og persontilpasset mat, i tillegg til problemstillinger innen cereal/baking, karbohydrater, bioaktive lipider og plantestoffer.

E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no
Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum.
Norske særtegn som Æ, Ø og Å fungerer ikke i epostadresser og må skrives om. De vanligste omskrivningene er «ae», «o» og «aa».
Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål.
Mine prosjekter
Mine publikasjoner
Mari Øvrum Gaarder har 28 publikasjoner ved Nofima: