182 ansatte
Forsker +47 64 97 02 03 kjersti.aaby@nofima.no
Forskningssjef +47 64 97 04 24 gunnhild.aarstad@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 18 nils.kristian.afseth@nofima.no
Stipendiat +47 412 42 435 afees.ajasa@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 03 05 valerie.lengard.almli@nofima.no
IT-konsulent +47 64 97 04 11 tove.almquist@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 03 92 oivind.andersen@nofima.no
Forsker +47 64 97 04 90 petter.andersen@nofima.no
Bakermester +47 64 97 04 87 fredrik.andresen@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 03 93 luqman.aslam@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 04 51 anette.wold.asli@nofima.no
Kvalitetskoordinator +47 64 97 02 72 heidi.asplin@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 02 88 lars.axelsson@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 16 simon.ballance@nofima.no
Postdoktor +47 64 97 03 82 smarak.bandyopadhyay@nofima.no
Sensorisk dommer +47 93 44 73 09 vicky.berg@nofima.no
Forsker +47 64 97 03 22 ingunn.berget@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 04 37 silje.bergum@nofima.no
Her jobber over 400 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle bidrar til fremragende forskning, utvikling og innovasjon for fremtidens mat.
Fant 182 ansatte. Viser side 1 av 11