28 ansatte
Forsker +47 64 97 02 03 kjersti.aaby@nofima.no
Bakermester +47 64 97 04 87 fredrik.andresen@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 16 simon.ballance@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 04 37 silje.bergum@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 02 38 grethe.iren.borge@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 01 03 tzvetelin.dessev@nofima.no
Forsker +47 64 97 02 46 sveinung.grimsby@nofima.no
Forsker +47 64 97 04 41 sidsel.fiskaa.hagen@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 44 john-erik.haugen@nofima.no
Forskningssjef +47 64 97 01 42 kristin.hollung@nofima.no
Forsker +47 64 97 04 58 ann.katrin.holtekjolen@nofima.no
Laboratorieleder +47 64 97 01 61 silje.johansen@nofima.no
Rådgiver +47 64 97 01 24 cecilia.kippe@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 36 bente.kirkhus@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 01 34 dejan.knezevic@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 03 34 svein.knutsen@nofima.no
Postdoktor +47 64 97 03 27 shaun.leivers@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 04 39 ane.meisland@nofima.no
Her jobber over 400 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle bidrar til fremragende forskning, utvikling og innovasjon for fremtidens mat.
Fant 28 ansatte. Viser side 1 av 2