Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterTema A-Å

Tema A-Å

Temaordene under samler innhold fra hele vår nettside, slik at du lett finner alt om akkurat det temaet du har interesse for.

Les på engelsk

A-G

Avlsprogrammer

Bakeri

Barn og mat

Big data

Bioaktivitet

Bioteknologi

Blokkjeder (blockchain)

CRISPR

Dataanalyse

Drikke

Ekstrudering

Emballasjematerialer

Enzymer

Ferdigmat

Fermentering

Fiskefôr

Fiskehelse

Fiskeindustri

Fiskemel

Fiskeolje

Fiskeredskap

Fiskeri

Fiskevelferd

Frukt og bær

Frysing og tining

Gjenvinning

Grønnsaker

H-N

Holdbarhet

Hygiene

Høytrykksprosessering

Kjøtt

Klimaendringer

Kollagen

Korn

Kostfiber

Krabber og skalldyr

Kystforvaltning

Labdyrket kjøtt

Lakselus

Lavtrofiske arter

Levendelagring

Lokalmat

Matkriminalitet

Matsvinn

Miljøsertifiseringer

Modnet mat

Næringsutvikling

O-S

Omega-3

Persontilpasset mat

Plantebasert mat

Plast

Proteiner

RAS-teknologi

Rensefisk

Restråstoff

Ringvirkninger

Salt

Sjømat

Smolt

Spektroskopi

Sporbarhet

Sykdomsfremkallende bakterier

T-Å

Torskeoppdrett

Verdikjede

Økologisk mat

HjemResultaterTema A-Å

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie