04. nov 2022
09. jun 2022
20. jan 2022
06. apr 2021
18. feb 2021
16. des 2020
26. okt 2020
11. jun 2020
16. des 2019
02. aug 2019
11. mar 2019
12. nov 2018
15. mar 2016
22. feb 2016
18. nov 2015
14. sep 2015
07. sep 2015
12. jun 2015
05. mar 2015
PathoRAS
2023 - 2026
SafeFoodCtrl
2021 - 2023
FutureFoodControl
2021 - 2024
Phagepowder
2020 - 2023
Optisalm
2020 - 2021
PathoSeq
2019 - 2023
SafeConsume
2017 - 2022
FoodMicro-Pack
2017 - 2020
SafeFood
2016 - 2019
2013 - 2015
2012 - 2015
KonSpor
2013 - 2016
2012 - 2017
FoodMicroControl
17. okt. 2023
Digitalt kurs
2. nov. 2023
Kurs
Her studerer forskere livsfarlige bakterier som Listeria monocytogenes og E.coli (EHEC) i et realistisk produksjonsmiljø, for å forebygge alvorlige matforgiftninger.
Journal of Food Protection, 2023 Vitenskapelig artikkel
2023 Nofimas rapportserie
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Applied and Environmental Microbiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
International Journal on Food System Dynamics, 2023 Vitenskapelig artikkel
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Forskning.no, 2022 Fagartikkel
International journal of food microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Applied and Environmental Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
BMC Genomics, 2022 Vitenskapelig artikkel
International journal of food microbiology, 1998 Vitenskapelig artikkel
2004 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Hygiene, 2021 Vitenskapelig artikkel
Gardsosten, 2021 Vitenskapelig artikkel
VKM Report, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Applied and Environmental Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH), 2021 Vitenskapelig artikkel
Frontiers in Ecology and Evolution, 2021 Vitenskapelig artikkel
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Research in Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
World Mycotoxin Journal, 2021 Vitenskapelig artikkel
BMC Research Notes, 2021 Vitenskapelig artikkel
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
2021 Nofimas rapportserie
Journal of Applied Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig artikkel
International journal of food microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Food and Bioproducts Processing, 2021 Vitenskapelig artikkel
Matindustrien, 2021 Fagartikkel
BMC Genomics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Microorganisms, 2021 Vitenskapelig artikkel
BMC Genomics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Frontiers in Microbiology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Current Opinion in Food Science, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
ES Food & Agroforestry (FAF), 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2014 Nofimas rapportserie
Journal of Microbiological Methods, 2012 Vitenskapelig artikkel