29. feb 2024
14. sep 2023
18. feb 2022
09. feb 2022
22. mar 2021
04. nov 2020
27. apr 2020
18. des 2019
24. jun 2019
17. jun 2019
20. mai 2019
25. mar 2019
16. okt 2018
22. jan 2018
21. des 2017
14. des 2017
26. jun 2017
16. jan 2017
23. nov 2016
25. aug 2016
31. aug 2015
03. aug 2015
30. mar 2015
29. mar 2015
27. mar 2015
24. mar 2015
GutFeedingNow
2021 - 2025
SusHealth
2021 - 2024
NORSKVegetar
2020 - 2023
HoldbarSjekken
2020 - 2022
VegMeatCRC
2018 - 2021
InProVe
Biofresh
2016 - 2019
Arktisk mat
2015 - 2019
FoodSMaCK
2017 - 2020
GRØNTiKJØTT
2015 - 2017
SunnMat
FoodProFuture
2017 - 2021
2013 - 2016
KålSmak
2016 - 2020
SUNNIVA
2014 - 2017
FoodPack
21. okt. 2024 - 4. nov. 2024
Digitalt kurs
Vi har lang erfaring i å hjelpe våre små og store kunder med å få testet ut nye prosesser og produkter i liten skala, og å komme frem til skånsomme prosesser som bevarer mest mulig av de positive innholdsstoffene som finnes i frukt, bær og grønnsaker.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
Nofima huser, sammen med NMBU, Norges største forskningsfabrikk for mat. Food Pilot Plant Norway, kalt Matpiloten på norsk, tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning, utdanning og produktutvikling av mat og restråstoff.
Nofima gir støtte til kjøp av fagkompetanse til norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter enten det er mindre produsenter eller større næringsmiddelbedrifter.
Kompetansenettverk
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.