06. sep 2023
16. aug 2023
03. mai 2022
14. jan 2022
08. jul 2021
08. apr 2021
26. okt 2020
11. jul 2019
29. nov 2016
21. mai 2015
2023
2023 - 2025
SeaSoil
2022 - 2025
MacroALGAQUA
2021 - 2023
DeepVision
2022 - 2024
HybridFoods
2021 - 2025
noLTANet
PhyPhy
2022 - 2023
SeaMark
2022 - 2026
Taco Algae
2021 - 2024
Millennial Salmon
BlueCC
2020 - 2023
SeaValue
2019 - 2022
SFI Harvest
2020 - 2028
The Norwegian Seaweed Biorefinery Platform
2019 - 2024
AquaVitae
2019 - 2023
SUREAQUA
2017 - 2021
TastyKelp
2019 - 2021
2015 - 2017
Food Science & Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Buildings, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Scientific Reports, 2023 Vitenskapelig artikkel
2023 Doktorgradsavhandling
2023 Nofimas rapportserie
Hindawi (Case Reports in Immunology), 2023 Vitenskapelig artikkel
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel
Global Challenges, 2022 Vitenskapelig artikkel
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
International journal of food studies, 2022 Vitenskapelig artikkel
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Food Quality and Preference, 2022 Vitenskapelig artikkel
ABAC Journal, 2022 Vitenskapelig artikkel
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Foods, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Journal of Applied Phycology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Food & Nutrition Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
The Fish Site thefishsite.com, 2020 Fagartikkel
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel