16. nov 2023
30. mai 2023
03. apr 2023
06. feb 2023
17. jan 2023
09. jan 2023
15. des 2022
09. nov 2022
01. jul 2021
15. jun 2021
20. mai 2021
22. mar 2021
29. jan 2020
20. mai 2019
12. apr 2019
01. mar 2018
21. nov 2017
02. aug 2017
25. aug 2016
18. mai 2016
15. mar 2016
12. okt 2015
20. jun 2015
09. mar 2015
07. jan 2015
CRC-3p
2023 - 2027
HybridFoods
2021 - 2025
Chicken-Health
Poultrynsect
2020 - 2023
AnimalFatPlus
2022 - 2025
bioACTive
2021 - 2023
Precision
SusHealth
2021 - 2024
FoodForFuture
SmartBio
2018 - 2021
OPTIMAT
2017 - 2020
VegMeatCRC
FoodSMaCK
GRØNTiKJØTT
2015 - 2017
LTLT sous vide
2013 - 2015
TeRiFiQ
2012 - 2015
H2O Monitor
2014 - 2017
Småfeprosjektet
2013 - 2016
FoodPack
15. okt. 2024 - 16. okt. 2024
Kurs
5. nov. 2024 - 6. nov. 2024
1. nov. 2024
Digitalt kurs
Nofimas kjøtthall står til disposisjon for våre kunder, og har utstyr for de fleste prosesser innen foredling av kjøtt.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
Nofima huser, sammen med NMBU, Norges største forskningsfabrikk for mat. Food Pilot Plant Norway, kalt Matpiloten på norsk, tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning, utdanning og produktutvikling av mat og restråstoff.
Nofima gir støtte til kjøp av fagkompetanse til norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter enten det er mindre produsenter eller større næringsmiddelbedrifter.
Kompetansenettverk
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.