17. jan 2023
09. jan 2023
15. des 2022
18. okt 2021
09. aug 2021
03. jun 2021
20. mai 2021
05. mar 2021
02. des 2020
04. nov 2020
29. sep 2020
27. apr 2020
27. nov 2018
14. nov 2018
15. aug 2018
30. apr 2018
21. nov 2017
24. jul 2017
04. jul 2017
01. sep 2016
10. mar 2016
22. feb 2016
14. sep 2015
20. jun 2015
BIOCOAT
2021 - 2023
GelPack
2022 - 2023
EcoeFISHent
2021 - 2026
FutureFoodControl
2021 - 2024
RECY-FOOD-PACK
PacKnoPlast
2019 - 2022
ReducePack
2012 - 2015
Nofima har solid kompetanse på interaksjonen mellom produktet og emballasjen. Vi bistår gjerne med direkte problemstillinger innen blant annet valg av emballasje, pakketeknikk og holdbarhet.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2023 Vitenskapelig artikkel
2023 Nofimas rapportserie
Potato Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
International Journal of Molecular Sciences, 2022 Vitenskapelig artikkel
Journal of Food Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
2002 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Polymers, 2021 Vitenskapelig artikkel
Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel