07. des 2023
12. jun 2023
02. mar 2021
17. jan 2020
FATE
2023 - 2027
12. nov. 2024 - 13. nov. 2024
Kurs
28. nov. 2024 - 29. nov. 2024
1. nov. 2024
Digitalt kurs
Fiskehallen har et eget fiskemottak. Her kommer det inn hel fisk og filet som skal gjennom kvalitetsanalyser i fiskehallen.
Vi har lang erfaring i å hjelpe våre små og store kunder med å få testet ut nye prosesser og produkter i liten skala, og å komme frem til skånsomme prosesser som bevarer mest mulig av de positive innholdsstoffene som finnes i frukt, bær og grønnsaker.
Nofimas kjøtthall står til disposisjon for våre kunder, og har utstyr for de fleste prosesser innen foredling av kjøtt.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
Vi har et velutstyrt fullskalabakeri med solide analysemuligheter.
Nofima huser, sammen med NMBU, Norges største forskningsfabrikk for mat. Food Pilot Plant Norway, kalt Matpiloten på norsk, tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning, utdanning og produktutvikling av mat og restråstoff.
Nofima gir støtte til kjøp av fagkompetanse til norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter enten det er mindre produsenter eller større næringsmiddelbedrifter.
Kompetansenettverk
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.