06. mar 2023
21. aug 2022
25. feb 2021
12. mar 2019
13. jun 2017
12. des 2016
DigitalAqua
2019 - 2023
FoodSMaCK
2017 - 2020
Eye-tracking er en teknologi som ofte kombineres med ansiktsgjenkjenning av følelser for å vise hva forbrukere synes om forskjellige type produkter og informasjon.
Food Quality and Preference, 2023 Vitenskapelig artikkel
Food Quality and Preference, 2023 Short communication
Journal of Functional Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
2022 Rapport
Food Quality and Preference, 2022 Vitenskapelig artikkel
IEEE journal of biomedical and health informatics, 2022 Vitenskapelig artikkel
2022 Vitenskapelig monografi
Critical reviews in food science and nutrition, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
IEEE Access, 2021 Vitenskapelig artikkel
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Journal of Chemometrics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Social Science Research Network (SSRN), 2021 Vitenskapelig artikkel
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2021 Vitenskapelig artikkel
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
2017 Doktorgradsavhandling