Morten Sivertsvik
PhD
Forskningssjef
Jeg er forskningssjef i avdeling prosessteknologi, og har jobbet i Nofima siden 1992. Mine forskningsområder er konservering og prosessering av fisk og annen sjømat, med spesielt fokus på emballeringsteknologi og modifisert atmosfære pakking og relaterte teknologier. Jeg har en doktorgrad innen matvitenskap fra NMBU (2003) og er sivilingeniør i kjemi fra NTNU (1990). I tillegg har jeg opplæring innen ledelse, MBA fra University of Manchester (2019-2020), (BI) (2009-2010), HMS (abelia) (2013), samt emballeringsøkonomistudiet (DNE) (1994-1995) og befalsutdanning (BSIV) (1991). Min linkedin profil: http://no.linkedin.com/in/sivertsvik/
Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no
Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum.
Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål.
Mine prosjekter
Mine publikasjoner
Morten Sivertsvik har 78 publikasjoner ved Nofima: