Omega-3-fettsyre (også n-3 og ω-3) er betegnelsen på en familie av flerumettede fettsyrer.
30. mai 2023
19. jan 2022
20. mai 2021
31. okt 2019
10. okt 2019
03. okt 2019
02. sep 2019
29. nov 2017
28. nov 2017
03. mai 2017
23. jun 2016
13. des 2015
SusHealth
2021 - 2024
OptiHealth
2017 - 2020
2017 - 2018
Omega-3-barriere
2016 - 2019
2015 - 2019
2012 - 2016
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Nutrients, 2022 Vitenskapelig artikkel
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
2022 Nofimas rapportserie
2021 Rapport
Aquaculture Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Journal of Applied Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Genetics Selection Evolution, 2021 Vitenskapelig artikkel
2021 Nofimas rapportserie
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
ASC Food & Science Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
British Journal of Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Frontiers in Microbiology, 2020 Vitenskapelig artikkel
British Journal of Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
2020 Nofimas rapportserie
2019 Doktorgradsavhandling
2019 Nofimas rapportserie
2017 Doktorgradsavhandling