Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima AS
Internasjonale standardnummer
:
Trykt
:
978-82-8296-681-8
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie 17/2021
År : 2021
Lenker
:
ARKIV
:
hdl.handle.net/11250/2756520
Forskningsområder
Fôrutvikling og ernæring
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Important research questions in this project have been to study whether n-3 fatty acids, n- 6 fatty acids and/or n-6/n-3 ratio and fat level affects growth, nutrient utilisation, robustness and health, flesh quality of Atlantic salmon in different life phases and under different production conditions.