Birgitte Moen
Dr.scient.
Forsker
Jeg er forsker ved avdeling Trygg og Holdbar mat, hvor jeg har vært ansatt som forsker siden 2005. Mitt fagområde er mikrobiell molekylærbiologi. Jeg jobber hovedsakelig med mikrobiotaanalyser i mat og miljø, f.eks. ved å studere utviklingen av bakteriesammensetningen i mat ved ulike emballering/lagrings betingelser. Jeg jobber også med helgenomsekvensering av bakterier for å studere overlevelse og persistens i næringsmiddelindustrien. UTDANNELSE Dr.scient/Ph.D (Bioteknologi, 2005). Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for Kjemi, Bioteknologi og Matvitenskap. Avhandling: “Stressresponser og overlevelsesmekanismer hos næringsmiddelrelaterte bakterier – et eksplorativt studium”. Cand.scient (Biotechnology, 2001). The Agricultural University of Norway (now called the Norwegian University of Life Sciences).
g amplikon (16S rDNA) sekvensering i mange prosjekter. UTDANNELSE Dr.scient/Ph.D (Bioteknologi, 2005). Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for Kjemi, Bioteknologi og Matvitenskap. Avhandling: “Stressresponser og overlevelsesmekanismer hos næringsmiddelrelaterte bakterier – et eksplorativt studium”. Cand.scient (Biotechnology, 2001). The Agricultural University of Norway (now called the Norwegian University of Life Sciences).

E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no
Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum.
Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål.
Mine publikasjoner
Birgitte Moen har 52 publikasjoner ved Nofima: