Jeg er forsker ved avdeling Trygg og Holdbar mat, hvor jeg har vært ansatt som forsker siden 2005. Mitt fagområde er mikrobiell molekylærbiologi. Jeg jobber hovedsakelig med mikrobiotaanalyser i mat og miljø, f.eks. ved å studere utviklingen av bakteriesammensetningen i mat ved ulike emballering/lagrings betingelser. Jeg jobber også med helgenomsekvensering av bakterier for å studere overlevelse og persistens i næringsmiddelindustrien. UTDANNELSE Dr.scient/Ph.D (Bioteknologi, 2005). Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for Kjemi, Bioteknologi og Matvitenskap. Avhandling: “Stressresponser og overlevelsesmekanismer hos næringsmiddelrelaterte bakterier – et eksplorativt studium”. Cand.scient (Biotechnology, 2001). The Agricultural University of Norway (now called the Norwegian University of Life Sciences).

g amplikon (16S rDNA) sekvensering i mange prosjekter. UTDANNELSE Dr.scient/Ph.D (Bioteknologi, 2005). Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for Kjemi, Bioteknologi og Matvitenskap. Avhandling: “Stressresponser og overlevelsesmekanismer hos næringsmiddelrelaterte bakterier – et eksplorativt studium”. Cand.scient (Biotechnology, 2001). The Agricultural University of Norway (now called the Norwegian University of Life Sciences).

+47 922 08 108

+47 64 97 01 19 /20+21

E-post

Ås

Trygg og holdbar mat

Cristin Se publikasjoner i Cristin