Ernæring og fôrteknologi Les på engelsk Forskningssjef Mari Moren Forskningssjef +47 55 50 12 72 mari.moren@nofima.no Forskningsområder Fôrutvikling og ernæring Fôret består av en rekke ingredienser som må dekke fiskens behov for næringsstoffer i ulike livsstadier. Fisk i oppdrett Kunnskap om produksjon av fisk er grunnlaget for bærekraftig havbruk. Bioprosessering Vi forsker på hvordan vi kan hente ut verdifulle komponenter fra råvarer til bruk i nye produkter. Ansatte Turid Synnøve Aas Forsker Sissel Albrektsen Seniorforsker Tone Aspevik Forsker Grete Bæverfjord Seniorforsker Gerd Marit Berge Seniorforsker André Sture Bogevik Forsker Marta Bou Mira Forsker Jens-Erik Dessen Forsker Bjarne Hatlen Seniorforsker Gunhild Haustveit Ingeniør Kirsti Hjelde Forsker Maria Eleni Kokkali Forsker Aikaterina Kousoulaki Seniorforsker Thomas Larsson Forsker Arnaud Lefrancois Ingeniør Esmail Lutfi Royo Forsker Mari Moren Forskningssjef Merethe Nyland Adm. koordinator Tone-Kari K. Østbye Seniorforsker Åge Oterhals Seniorforsker Bente Ruyter Seniorforsker Tor Andreas Samuelsen Seniorforsker Vetle Skjold Forsker Silje Steinsholm Forsker Lars Thoresen Forsker Trine Ytrestøyl Seniorforsker