Kristin Hollung
Dr.scient.
Forskningssjef
Jeg har jobbet i Nofima siden 2002 og har fra desember 2013 vært Forskningssjef ved Avdeling Mat og Helse. Avdelingen jobber med ulike problemstillinger innen plantebaserte produkter, nye proteinkilder og sidestrømmer og persontilpasset mat, i tillegg til problemstillinger innen cereal/baking, karbohydrater, bioaktive lipider og plantestoffer.
Jeg er utdannet bioteknolog/genetiker fra Biologisk Institutt, Universitetet i Oslo (1992) med doktorgrad fra samme sted (1997) og var postdoktor ved Institutt for Ernæringsforskning, UiO (1997-2002). Jeg har flere kurs innen ledelse «Styrekompetanse», «Samspill og ledelse», “Strategisk ledelse” fra BI (2006, 2009, 2018) og har deltatt på NHOs program «Female Future».

Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no
Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum.
Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål.
Mine publikasjoner
Kristin Hollung har 52 publikasjoner ved Nofima: