Kristin Hollung
Dr.scient.
Forskningssjef
Jeg har jobbet i Nofima siden 2002 og har fra desember 2013 vært Forskningssjef ved Avdeling Mat og Helse. Avdelingen jobber med ulike problemstillinger innen plantebaserte produkter, nye proteinkilder og sidestrømmer og persontilpasset mat, i tillegg til problemstillinger innen cereal/baking, karbohydrater, bioaktive lipider og plantestoffer. Jeg er utdannet bioteknolog/genetiker fra Biologisk Institutt, Universitetet i Oslo (1992) med doktorgrad fra samme sted (1997) og var postdoktor ved Institutt for Ernæringsforskning, UiO (1997-2002). Jeg har flere kurs innen ledelse «Styrekompetanse», «Samspill og ledelse», «Strategisk ledelse» fra BI (2006, 2009, 2018) og har deltatt på NHOs program «Female Future».
E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no
Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum.
Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål.
Mine publikasjoner
Kristin Hollung har 57 publikasjoner ved Nofima: