

Relatert innhold
- Publikasjoner
- Prosjekter
Gustav Martinsen har 9 publikasjoner ved Nofima:
Saltreduksjon i spord og loins stykker av klippfisk sei ved koking
Lorentzen, Grete Elisabeth; Martinsen, Gustav; Heia, Karsten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna
2020
Uttesting av Innomar torsketeine i lab og under kommersielle forhold
Siikavuopio, Sten Ivar; Løkkeborg, Svein; Humborstad, Odd Børre; Martinsen, Gustav; Evensen, Tor Hatten; Hustad, Anette; Haugan, Erling; Martinsen, Ståle
2020
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport
Joensen, Sjúrður; Rotabakk, Bjørn Tore; Hansen, Anlaug Ådland; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Rode, Tone Mari; Martinsen, Gustav
2019
Holdbarhetskriterier for tørrfisk – forprosjekt. Faglig sluttrapport
Joensen, Sjúrður; Carlehög, Mats; Heia, Karsten; Martinsen, Gustav
2019
Levende levert hyse som er kontrollert slaktet gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring
Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Kristoffersen, Silje; Hustad, Anette; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Joensen, Sjúrður; Ingólfsson, Ólafur Arnar; Nordtvedt, Tom Ståle
2019
Westavik, Harry; Kristoffersen, Silje; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Bondø, Morten Steen; Martinsen, Gustav; Salomonsen, Cecilie; Indergård, Erlend
2018
Bedøvelse og bløgging av fisk om bord i fartøy – Faglig sluttrapport
Tobiassen, Torbjørn; Hustad, Anette; Evensen, Tor Hatten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Mejdell, Cecilie Marie
2018
Uttesting av agn til snøkrabbe (Chinoecetes opilio)
Siikavuopio, Sten Ivar; Martinsen, Gustav; Hustad, Anette; Løkkeborg, Svein; Humborstad, Odd Børre
2018
Siikavuopio, Sten Ivar; Whitaker, Ragnhild; Martinsen, Gustav; Sæther, Bjørn-Steinar; Stormo, Svein Kristian
2017
1. januar 2020 – 20. desember 2022
I dette prosjektet skal vi kartlegge hvordan bruk av ulike kommersielle fiskeredskaper påvirker fiskens fysiologi og dødelighet, og derved fiskens velferd og kvalitet. Vi skal også undersøke sammenhengene mellom etisk fangst, fiskens kvalitet og pris.
1. januar 2019 – 31. desember 2021
I prosjektet skal forskerne skaffe ny, tverrfaglig kunnskap om hvordan marine næringer kan leve godt sammen langs kysten, og utvikle metoder og modeller for sameksistens.