Jeg jobber som sensoriker og prosjektleder. Arbeidsområdene mine er prosjektledelse av sensoriske oppdrag med bruk av Nofimas trente dommerpanel og ulike forbrukerpaneler for både industri og forskningsprosjekter. Jeg arbeider med alle type produkter og metoder.

I tillegg holder jeg kurs i sensorikk for industri og nettverk.

Jeg har praktisk erfaring med sensoriske analyser siden 2006. I tillegg har jeg personalansvar for ti sensoriske dommere hos Nofima.

Jeg er utdannet kostøkonom. Jeg har en bachelorgrad i matvitenskap og ernæring, og en mastergrad i mat, ernæring og helse fra Høgskolen I Oslo og Akershus, HiOA. Begge oppgavene er skrevet innen fagområdet sensorikk.

Jeg har tidligere erfaring som kjøkkensjef fra Sverige og Norge hvor jeg har arbeidet med skolemat (Sverige) og med mat på institusjon som sykehus og aldershjem.

+47 954 92 575

+47 64 97 01 71

E-post

Ås

Sensorikk, forbruker og innovasjon

Cristin Se publikasjoner i Cristin