16 ansatte
Seniorforsker +47 64 97 03 05
Stipendiat +47 924 69 773
Prosjektleder/sensorikk +47 64 97 01 78 /79+80
Seniorforsker +47 64 97 01 72
Seniorforsker +47 41 48 19 09
Forskningssjef, konstituert +47 64 97 03 32
Seniorforsker +47 64 97 04 55
Forsker +47 64 97 01 66
Forsker +47 64 97 03 20
Prosjektleder/sensorikk +47 64 97 02 14
Stipendiat +47 92 04 51 10
Senioringeniør +47 64 97 04 25
Prosjektleder/sensoriker +47 64 97 01 71 /72-74
Stipendiat +47 64 97 01 77
Stipendiat +47 458 61 612
Seniorforsker +47 64 97 01 25
Her jobber i underkant av 400 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle bidrar til fremragende forskning, utvikling og innovasjon for fremtidens mat.