Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
Hjem Resultater Tema A-Å Persontilpasset mat

Tema: Persontilpasset mat

Resultater fra forskning på persontilpasset mat

05. sep 2024

Du trenger mer proteiner fra 55 års alder

29. apr 2021

Ny kunnskap om persontilpasset mat til eldre

28. okt 2020

Seniorer bør involveres i produktutvikling

19. feb 2020

Nye måltidskonsepter med «Design Thinking»-metoden

Prosjekter om persontilpasset mat

Miniatyrbilde for Lettfordøyelige matvarer for å forebygge underernæring blant eldre

EAT4AGE

Lettfordøyelige matvarer for å forebygge underernæring blant eldre

2021 - 2024

Miniatyrbilde for Proteinberiket mat og aktivitet mot underernæring

Fortiphy

Proteinberiket mat og aktivitet mot underernæring

2021 - 2024

Miniatyrbilde for Persontilpasset mat og gastronomi

VårMat

Persontilpasset mat og gastronomi

2018 - 2021

Miniatyrbilde for Tilpassede matprodukter som dekker måltidsdøgnet for hjemmeboende seniorer

Matlyst

Tilpassede matprodukter som dekker måltidsdøgnet for hjemmeboende seniorer

2017 - 2020

Verdt å vite

Gode tips om hvordan spise passe mye mat

Mat og kosthold for eldre

Hva er persontilpasset mat?

Alder og aldring

Publikasjoner om persontilpasset mat

Abstracts of the 4th International Electronic Conference on Nutrients (IECN 2024), 16–18 October 2024 – (Rational Design of Plant-Based Functional Products for Older Adults: Fabrication, Oral Processing, Palatability, and Digestibility of Co-extruded Cereals)

Biology and Life Sciences Forum, 2024
Vitenskapelig artikkel

Strategic Considerations in Designing Food Solutions for Seniors

Foods, 2025
Vitenskapelig artikkel

Design and assessment of protein-fortified recipes for community-dwelling older adults to prevent the onset of undernutrition

Food Research International, 2025
Vitenskapelig artikkel

Acceptability of protein-fortified recipes in older adults in France

Food Quality and Preference, 2024
Vitenskapelig artikkel

Older adults’ acceptability of and preferences for food-based protein fortification in the UK, France and Norway.

Appetite, 2024
Vitenskapelig artikkel

Opportunities and barriers for food intake in older age – a Norwegian perspective

Food & Nutrition Research (FNR), 2022
Vitenskapelig artikkel

Tilknyttede forskningsområder

Kosthold og helse

Forbrukerinnsikt

Trender

Produktutvikling

Teknologier for matprosessering

Hjem Resultater Tema A-Å Persontilpasset mat

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie