Publisert 2025

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food Research International , vol. 202 , p. 1–24–23 , 2025

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0963-9969
Elektronisk : 1873-7145

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Geny, Alexia; Koga, Shiori; Smith, Rachel; Rognså, Guro Helgesdotter; Brasse, Céline; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Maître, Isabelle; Feron, Gilles; Clegg, Miriam; Methven, Lisa; Ueland, Øydis; Van Wymelbeke-Delannoy, Virginie; Sulmont-Rossé, Claire

Forskningsområder

Forbrukerinnsikt

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen