Publisert 2025

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Foods , vol. 14 , p. 1–13–12 , 2025

Utgiver : MDPI

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2304-8158
Elektronisk : 2304-8158

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Mashiah, Leehen; Lavoisier, Anais; Gwala, Shannon; Calahorra, Andrea Araiza; Levi, Carmit Shani; Rødbotten, Rune; Varela-Tomasco, Paula; Sarkar, Anwesha; Brodkorb, Andre; Dupont, Didier; Lesmes, Uri

Sak : 3

Forskningsområder

Produktutvikling

Kosthold og helse

Forbrukerinnsikt

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen