Verdt å vite Verdt å vite gir deg nyttig kunnskap og praktisk informasjon fra vår forskning på mat. Les på engelsk Resultater Tema A-Å Publikasjoner Dypdykk i nyttig kunnskap Radiobølger i matproduksjon Verdt å vite om fiskekvoter Fem råd for å kommunisere matrisiko Verdt å vite om digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon Verdt å vite om tare til mat Kræsjkurs i levendefangst Verdt å vite om laksens skinn Verdt å vite om salt Verdt å vite om rensefisk som berggylt og rognkjeks Smart bruk av restråstoff Konservering av mat Slik lagrer og transporterer man levende snøkrabbe Slik steker du hamburgeren riktig 5 myter om norsk spekemat Derfor krymper fisken når den stekes 7 tips til perfekt kjøtt på grillen Hvor fort bør fisk behandles? Dette kan blockhain bety for matindustrien 5 ting du burde vite om plast Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks? Bløgging og blod i fisk Verdt å vite om hermetikk Ulike typer oppdrettsanlegg Gode tips om hvordan spise passe mye mat Forrige 1 2 3 Neste