Verdt å vite Verdt å vite gir deg nyttig kunnskap og praktisk informasjon fra vår forskning på mat. Les på engelsk Resultater Tema A-Å Publikasjoner Dypdykk i nyttig kunnskap Verdt å vite om salt Verdt å vite om rensefisk som berggylt og rognkjeks Smart bruk av restråstoff Konservering av mat Slik lagrer og transporterer man levende snøkrabbe Slik steker du hamburgeren riktig 5 myter om norsk spekemat Derfor krymper fisken når den stekes 7 tips til perfekt kjøtt på grillen Hvor fort bør fisk behandles? Dette kan blockhain bety for matindustrien 5 ting du burde vite om plast Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks? Bløgging og blod i fisk Verdt å vite om hermetikk Gode tips om hvordan spise passe mye mat Mat og kosthold for eldre Hva er persontilpasset mat? Verdt å vite om kveik Alder og aldring Alt du bør vite om salting av fisk Slik tar du best vare på fangsten Slik sjekker du hvor fersk fisken er Sjekkliste for fiskere Forrige 1 2 3 Neste