Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Nye muligheter med oppfôring av små kongekrabber
⬤
32 millioner til forskning på bedre fiskehelse
⬤
Laget styrkes for å redusere lakselusproblemet i oppdrett
⬤
Grønt skifte på smoltkonferansen 2022
⬤
Norsk satsing på ny matteknologi
⬤
Bidrar til utviklingen av afrikansk matvareindustri
⬤
Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett
⬤
Åpner for ny marin industri med tang og tare
⬤
Thomas Farstad ny styreleder i Nofima
⬤
Østvang blir ny direktør i Nofima
⬤
Jan Erik Olsen ny forskningssjef i Nofima
⬤
Reell innovasjon er målet
⬤
Er laksen like rød som før?
⬤
Nofima og Senteret for et aldersvennlig Norge blir samarbeidspartnere
⬤
Fiskeriministeren avslørte skreien på X-faktoren
⬤
Produksjon av stor laksesmolt – hva er beste praksis?
⬤
«Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet!»
⬤
Gir forbrukeren en stemme i forskningen
⬤
Sidereventyret i Hardanger
⬤
Nofima-forsker i styret til internasjonalt forskningsprogram
⬤
Unik omega-3-forskning på ørret
⬤
Snora klippet for bedre forskningsverktøy
⬤
Hvor god er oppdrettstorsken?
⬤
Ny Svalbard-næring med småskala krabbefiske
Forrige
1
2
3
4
5
6
…
8
9
Neste
Secret Link