Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Plantebasert – mat i tiden
⬤
Hederspris til Nofimas pølsemaker
⬤
– Verdens fremste på tverrfaglig krabbeforskning
⬤
Plantebasert og proteinrikt
⬤
Forsøkshall for fisk åpnet på Sunndalsøra
⬤
Anna Sonesson er ny forskningssjef
⬤
Advarer mot «gullrush» på havressurser
⬤
Trygg gjenbruk av mat
⬤
Revolusjonerende ny teknologi blir «hyllevare»
⬤
Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn?
⬤
Prosessert mat – sunt og bærekraftig?
⬤
Digital utvikling «med lysets hastighet»
⬤
99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse
⬤
Nye satsinger på matforskningsfabrikken
⬤
– Få øynene opp for tyttebær
⬤
Forsker på tiltak for helhetlig kystsoneforvaltning
⬤
Smaksprosjekt med smell – for makrell
⬤
Kjemometri i industri 4.0
⬤
Markér Verdens mattrygghetsdag
⬤
Nofima leder nytt stort EU-prosjekt
⬤
Grunnlag for et industrinettverk innen torskeoppdrett
⬤
Mindre plast i matemballasje
⬤
Årsrapport om forskning på lukkede anlegg
⬤
Produktutvikler bake-Norge
Forrige
1
2
…
4
5
6
7
Neste