Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Fiskeriministeren avslørte skreien på X-faktoren
⬤
Produksjon av stor laksesmolt – hva er beste praksis?
⬤
«Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet!»
⬤
Gir forbrukeren en stemme i forskningen
⬤
Sidereventyret i Hardanger
⬤
Nofima-forsker i styret til internasjonalt forskningsprogram
⬤
Unik omega-3-forskning på ørret
⬤
Snora klippet for bedre forskningsverktøy
⬤
Hvor god er oppdrettstorsken?
⬤
Ny Svalbard-næring med småskala krabbefiske
⬤
Mest mulig norsk hvete i melet
⬤
Utfordringer med å utnytte hele fisken
⬤
Mindre fisk til spille i butikk og hjemme
⬤
Tester urter som virkemiddel i matproduksjon
⬤
Viktig steg framover for bedre utnyttelse av restråstoff fra matindustrien
⬤
Ministeren tror utviklingen av superkjølt laks vil akselerere
⬤
Vil utvikle bærekraftige fôringredienser til fremtidens laks
⬤
Nytt forskningssenter skal bidra til mer miljøvennlig fiskefôr
⬤
Dyreforsøkspris til fiskeforskere
⬤
Vil finne beste praksis for avliving av krabbe
⬤
Lærer matforedling digitalt
⬤
Vil redusere energiforbruket i en voksende industri
⬤
Automatiske detaljmålinger av råstoff
⬤
Se opptak av frokostwebinar om fremtidens matproduksjon
Forrige
1
2
3
4
5
6
7
Neste