Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
EU-prosjekt presentert for kronprinsen
⬤
Til finalen i Det Norske Måltid med Aroma-smak
⬤
Etablerer nasjonalt nettverk for nye oppdrettsarter
⬤
Bente Torstensen blir Nofimas nye administrerende direktør
⬤
Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk
⬤
Investerer 90 millioner i RAS-forskning
⬤
Erik-Jan Lock ny forskningssjef i Nofima
⬤
En stille, kulinarisk revolusjon!
⬤
Vil lage mat med rester og lavtrofiske råvarer
⬤
Gunnhild Solberg Aarstad blir ny forskningssjef i Nofima
⬤
Fant opp forskningsverktøy med stor næringsnytte
⬤
Mulighetskart: Bruker designdrevet innovasjon til å omforme forskning til innovasjon
⬤
Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor
⬤
Nye muligheter med oppfôring av små kongekrabber
⬤
32 millioner til forskning på bedre fiskehelse
⬤
Laget styrkes for å redusere lakselusproblemet i oppdrett
⬤
Grønt skifte på smoltkonferansen 2022
⬤
Norsk satsing på ny matteknologi
⬤
Bidrar til utviklingen av afrikansk matvareindustri
⬤
Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett
⬤
Åpner for ny marin industri med tang og tare
⬤
Thomas Farstad ny styreleder i Nofima
⬤
Østvang blir ny direktør i Nofima
⬤
Jan Erik Olsen ny forskningssjef i Nofima
Forrige
1
2
3
4
…
6
7
Neste