Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Viktig steg framover for bedre utnyttelse av restråstoff fra matindustrien
⬤
Ministeren tror utviklingen av superkjølt laks vil akselerere
⬤
Vil utvikle bærekraftige fôringredienser til fremtidens laks
⬤
Nytt forskningssenter skal bidra til mer miljøvennlig fiskefôr
⬤
Dyreforsøkspris til fiskeforskere
⬤
Vil finne beste praksis for avliving av krabbe
⬤
Lærer matforedling digitalt
⬤
Vil redusere energiforbruket i en voksende industri
⬤
Automatiske detaljmålinger av råstoff
⬤
Se opptak av frokostwebinar om fremtidens matproduksjon
⬤
Årsrapporten til CtrlAQUA for 2020 er klar
⬤
Gir likestillings-oppdrag til Nofima
⬤
Framtidens RAS-forskere
⬤
Gjesteredaktør for anerkjent internasjonal journal
⬤
Ti forskere fra Nofima på prestisjetung liste
⬤
Ny innfrysningsmetode skal sikre helårlige arbeidsplasser
⬤
Vil løse plastproblemet med nanoteknologi
⬤
Kan rensefisk bli matfisk?
⬤
Vi må spise mer av hele dyret
⬤
25 nye forskningsprosjekter til Nofima
⬤
Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere
⬤
Sikker på at RAS-teknologien er framtiden for oppdrettsnæringen
⬤
En enda tydeligere smak av Hardanger
⬤
Styrker samarbeidet på hvitfisk og på emballasje
Forrige
1
2
3
4
5
Neste