Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Fryktede «krigsskip» kan gi kosmetiske produkter av høy verdi
⬤
Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd
⬤
DigiFoods årsrapport 2023
⬤
Nå skal også torskens sæd bli til nye godsaker
⬤
Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje
⬤
Reduserer matsvinn med ny teknologi
⬤
Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet
⬤
Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast
⬤
Linn Anne Brunborg blir ny divisjonsdirektør i Nofima
⬤
Samarbeid skal gi mer kunnskap til havbruksnæringen
⬤
Forskere vil få frem unge forbilder
⬤
Laksens egen kokk leter stadig etter nye ingredienser
⬤
– Dette er framtiden for matforskningen, en robot som også kan måle innholdsstoffer
⬤
Digitale løsninger for små og mellomstore gårder
⬤
Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk
⬤
Gravid og klar for utenlandstur? Dette kan du trygt spise i utlandet
⬤
Optimistisk realist gleder seg til å ta over Nofima
⬤
Genforskere styrker internasjonalt topplag
⬤
Helhetstankegang i ett og alt
⬤
Nofima skal drive forsøksfiske etter snøkrabbe på Svalbard
⬤
Mer matemballasje basert på cellulosefiber
⬤
CtrlAQUA SFI med siste årsrapport
⬤
Millionstøtte til forskning på lakseparasitt
⬤
Toppkvalitet, Lokalt og Økologisk
1
2
3
…
6
7
Neste