Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Vil redusere energiforbruket i en voksende industri
⬤
Automatiske detaljmålinger av råstoff
⬤
Se opptak av frokostwebinar om fremtidens matproduksjon
⬤
Årsrapporten til CtrlAQUA for 2020 er klar
⬤
Gir likestillings-oppdrag til Nofima
⬤
Framtidens RAS-forskere
⬤
Gjesteredaktør for anerkjent internasjonal journal
⬤
Ti forskere fra Nofima på prestisjetung liste
⬤
Ny innfrysningsmetode skal sikre helårlige arbeidsplasser
⬤
Vil løse plastproblemet med nanoteknologi
⬤
Kan rensefisk bli matfisk?
⬤
Vi må spise mer av hele dyret
⬤
25 nye forskningsprosjekter til Nofima
⬤
Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere
⬤
Sikker på at RAS-teknologien er framtiden for oppdrettsnæringen
⬤
En enda tydeligere smak av Hardanger
⬤
Styrker samarbeidet på hvitfisk og på emballasje
⬤
Vil revolusjonere kvalitetskontrollen av hvitfisk
⬤
I gang med neste generasjons matemballasje
⬤
Vil bruke styrken til stillehavslaksen for å nedkjempe lakselus
⬤
Økt forskningsinnsats på persontilpasset mat til eldre
⬤
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer
⬤
Å være ung og hjemmefra under Covid-19-pandemien
⬤
Vil finne ut hvordan fôr, stress og laksefarge henger sammen
Forrige
1
2
3
4
5
6
7
Neste