Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Skal forske på etisk fiske
⬤
Fra lab- til industriskala
⬤
Norge er «storebror» i nord på lakseoppdrett; har vi noe å lære av de mindre og nye i næringen?
⬤
Mer forskning i resirkuleringsanlegg
⬤
Ny sertifiseringsordning tar opp konkurransen med MSC
⬤
Hva slags kjøtt spiser vi i 2040?
⬤
Plantebasert – mat i tiden
⬤
Hederspris til Nofimas pølsemaker
⬤
– Verdens fremste på tverrfaglig krabbeforskning
⬤
Plantebasert og proteinrikt
⬤
Forsøkshall for fisk åpnet på Sunndalsøra
⬤
Anna Sonesson er ny forskningssjef
⬤
Advarer mot «gullrush» på havressurser
⬤
Trygg gjenbruk av mat
⬤
Revolusjonerende ny teknologi blir «hyllevare»
⬤
Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn?
⬤
Prosessert mat – sunt og bærekraftig?
⬤
Digital utvikling «med lysets hastighet»
⬤
99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse
⬤
Nye satsinger på matforskningsfabrikken
⬤
– Få øynene opp for tyttebær
⬤
Forsker på tiltak for helhetlig kystsoneforvaltning
⬤
Smaksprosjekt med smell – for makrell
⬤
Kjemometri i industri 4.0
Forrige
1
2
3
4
5
Neste