Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemOm ossPressemeldinger

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Nofima

Les på engelsk

03. jul 2024

Lærer hverandre om smak og lukt

06. jun 2024

Denne grønnsaken bør du kjøpe akkurat nå

14. mai 2024

Forskning og næring møtes på «Fremtidens smoltproduksjon»

13. mai 2024

Fiskerester til besvær? – Fra søppelproblem til verdifulle ingredienser

29. apr 2024

Diskuterte klimatilpasning for havbruk

18. apr 2024

Fryktede «krigsskip» kan gi kosmetiske produkter av høy verdi

10. apr 2024

Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd

02. apr 2024

DigiFoods årsrapport 2023

06. mar 2024

Nå skal også torskens sæd bli til nye godsaker

31. jan 2024

Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje

09. jan 2024

Reduserer matsvinn med ny teknologi

19. des 2023

Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet

14. des 2023

Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast

08. nov 2023

Linn Anne Brunborg blir ny divisjonsdirektør i Nofima

07. nov 2023

Samarbeid skal gi mer kunnskap til havbruksnæringen

26. okt 2023

Forskere vil få frem unge forbilder 

26. okt 2023

Laksens egen kokk leter stadig etter nye ingredienser

28. sep 2023

– Dette er framtiden for matforskningen, en robot som også kan måle innholdsstoffer

07. aug 2023

Digitale løsninger for små og mellomstore gårder

27. jun 2023

Gravid og klar for utenlandstur? Dette kan du trygt spise i utlandet

26. jun 2023

Optimistisk realist gleder seg til å ta over Nofima

23. jun 2023

Genforskere styr­ker in­ter­na­sjo­nalt topp­lag

31. mai 2023

Helhetstankegang i ett og alt

23. mai 2023

Nofima skal drive forsøksfiske etter snøkrabbe på Svalbard

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste
HjemOm ossPressemeldinger

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie