Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 07. aug 2023 Digitale løsninger for små og mellomstore gårder 21. jul 2023 Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk 27. jun 2023 Gravid og klar for utenlandstur? Dette kan du trygt spise i utlandet 26. jun 2023 Optimistisk realist gleder seg til å ta over Nofima 23. jun 2023 Genforskere styrker internasjonalt topplag 31. mai 2023 Helhetstankegang i ett og alt 23. mai 2023 Nofima skal drive forsøksfiske etter snøkrabbe på Svalbard 03. mai 2023 Mer matemballasje basert på cellulosefiber 27. apr 2023 CtrlAQUA SFI med siste årsrapport 23. mar 2023 Millionstøtte til forskning på lakseparasitt 16. mar 2023 Toppkvalitet, Lokalt og Økologisk 16. mar 2023 EU-prosjekt presentert for kronprinsen 01. feb 2023 Til finalen i Det Norske Måltid med Aroma-smak 27. jan 2023 Etablerer nasjonalt nettverk for nye oppdrettsarter 24. jan 2023 Bente Torstensen blir Nofimas nye administrerende direktør 13. jan 2023 Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk 12. jan 2023 Investerer 90 millioner i RAS-forskning 10. jan 2023 Erik-Jan Lock ny forskningssjef i Nofima 02. jan 2023 En stille, kulinarisk revolusjon! 08. des 2022 Vil lage mat med rester og lavtrofiske råvarer 11. nov 2022 Gunnhild Solberg Aarstad blir ny forskningssjef i Nofima 27. okt 2022 Fant opp forskningsverktøy med stor næringsnytte 20. okt 2022 Mulighetskart: Bruker designdrevet innovasjon til å omforme forskning til innovasjon 07. sep 2022 Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste