Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 31. jan 2024 Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje 09. jan 2024 Reduserer matsvinn med ny teknologi 19. des 2023 Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet 14. des 2023 Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast 08. nov 2023 Linn Anne Brunborg blir ny divisjonsdirektør i Nofima 07. nov 2023 Samarbeid skal gi mer kunnskap til havbruksnæringen 26. okt 2023 Forskere vil få frem unge forbilder 26. okt 2023 Laksens egen kokk leter stadig etter nye ingredienser 28. sep 2023 – Dette er framtiden for matforskningen, en robot som også kan måle innholdsstoffer 07. aug 2023 Digitale løsninger for små og mellomstore gårder 27. jun 2023 Gravid og klar for utenlandstur? Dette kan du trygt spise i utlandet 26. jun 2023 Optimistisk realist gleder seg til å ta over Nofima 23. jun 2023 Genforskere styrker internasjonalt topplag 31. mai 2023 Helhetstankegang i ett og alt 23. mai 2023 Nofima skal drive forsøksfiske etter snøkrabbe på Svalbard 03. mai 2023 Mer matemballasje basert på cellulosefiber 27. apr 2023 CtrlAQUA SFI med siste årsrapport 23. mar 2023 Millionstøtte til forskning på lakseparasitt 16. mar 2023 Toppkvalitet, Lokalt og Økologisk 16. mar 2023 EU-prosjekt presentert for kronprinsen 01. feb 2023 Til finalen i Det Norske Måltid med Aroma-smak 27. jan 2023 Etablerer nasjonalt nettverk for nye oppdrettsarter 24. jan 2023 Bente Torstensen blir Nofimas nye administrerende direktør 13. jan 2023 Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste