Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 10. des 2019 Hva slags kjøtt spiser vi i 2040? 21. nov 2019 Plantebasert – mat i tiden 08. nov 2019 Hederspris til Nofimas pølsemaker 04. nov 2019 – Verdens fremste på tverrfaglig krabbeforskning 29. okt 2019 Plantebasert og proteinrikt 22. okt 2019 Forsøkshall for fisk åpnet på Sunndalsøra 21. okt 2019 Anna Sonesson er ny forskningssjef 18. okt 2019 Advarer mot «gullrush» på havressurser 16. okt 2019 Trygg gjenbruk av mat 02. okt 2019 Revolusjonerende ny teknologi blir «hyllevare» 30. sep 2019 Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn? 26. sep 2019 Prosessert mat – sunt og bærekraftig? 20. sep 2019 Digital utvikling «med lysets hastighet» 17. sep 2019 99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse 10. sep 2019 Nye satsinger på matforskningsfabrikken 06. sep 2019 – Få øynene opp for tyttebær 04. jul 2019 Forsker på tiltak for helhetlig kystsoneforvaltning 27. jun 2019 Smaksprosjekt med smell – for makrell 19. jun 2019 Kjemometri i industri 4.0 07. jun 2019 Markér Verdens mattrygghetsdag 03. jun 2019 Nofima leder nytt stort EU-prosjekt 16. mai 2019 Grunnlag for et industrinettverk innen torskeoppdrett 02. mai 2019 Mindre plast i matemballasje 08. apr 2019 Årsrapport om forskning på lukkede anlegg Forrige 1 … 4 5 6 7 8 Neste