Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 26. aug 2020 Hva og hvordan spiser eldre i 2030? 28. jul 2020 Ingen grunn til dårlig samvittighet for suppeposen 27. jul 2020 Stikkelsbær på hellig grunn 25. jun 2020 Nofima blant instituttene som lykkes best 12. jun 2020 Storsatsing på digitalisering i matproduksjon 02. jun 2020 Surøl med karakter av Telemarksfrukt 29. mai 2020 Last ned Fishwell-håndbøkene 28. mai 2020 Bakstelauget vil skape arbeidsplasser 27. mai 2020 Utvikler miljøvennlig kråkebolleoppdrett 22. mai 2020 Tare – viktig kilde til livsviktig jod 18. mai 2020 Nofima styrker satsingen på RAS-forskning 13. mai 2020 Smoltkonferansen blir webinar 23. apr 2020 Tre nye forskningsområder i senter for lukkede oppdrettsanlegg 03. apr 2020 Årsrapport fra senter for lukkede anlegg for 2019 17. mar 2020 Hva gjør smarttelefonen med barna dine? 24. feb 2020 Skal forske på etisk fiske 10. feb 2020 Fra lab- til industriskala 13. jan 2020 Norge er «storebror» i nord på lakseoppdrett; har vi noe å lære av de mindre og nye i næringen? 31. des 2019 Solid hjørnesten i Rakkestad 18. des 2019 Mer forskning i resirkuleringsanlegg 18. des 2019 Ny sertifiseringsordning tar opp konkurransen med MSC 10. des 2019 Hva slags kjøtt spiser vi i 2040? 21. nov 2019 Plantebasert – mat i tiden 08. nov 2019 Hederspris til Nofimas pølsemaker Forrige 1 … 3 4 5 6 7 8 Neste