Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 30. sep 2019 Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn? 26. sep 2019 Prosessert mat – sunt og bærekraftig? 20. sep 2019 Digital utvikling «med lysets hastighet» 17. sep 2019 99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse 10. sep 2019 Nye satsinger på matforskningsfabrikken 06. sep 2019 – Få øynene opp for tyttebær 04. jul 2019 Forsker på tiltak for helhetlig kystsoneforvaltning 27. jun 2019 Smaksprosjekt med smell – for makrell 19. jun 2019 Kjemometri i industri 4.0 07. jun 2019 Markér Verdens mattrygghetsdag 03. jun 2019 Nofima leder nytt stort EU-prosjekt 16. mai 2019 Grunnlag for et industrinettverk innen torskeoppdrett 02. mai 2019 Mindre plast i matemballasje 08. apr 2019 Årsrapport om forskning på lukkede anlegg 01. apr 2019 Produktutvikler bake-Norge 21. feb 2019 Sterk tro på oppdrettstorsken 14. feb 2019 Hva vil bli den neste store matinnovasjonen? 13. jan 2019 Helt sprø vinner av innovasjonspris 09. jan 2019 Side om side langs kysten 11. des 2018 – Lokalmat er den nye rocken 20. sep 2018 Livet som lokalmatgründer 07. mar 2018 Lokalmatens primus motor 08. feb 2018 Lansering av filmen «Best i test» 23. okt 2017 Telemarksklingen skal erobre Norge Forrige 1 … 3 4 5 6 7 Neste