Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemOm ossPressemeldinger

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Nofima

Les på engelsk

22. okt 2020

Vil bruke styrken til stillehavslaksen for å nedkjempe lakselus

21. okt 2020

Økt forskningsinnsats på persontilpasset mat til eldre

12. okt 2020

Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer

28. sep 2020

Å være ung og hjemmefra under Covid-19-pandemien

21. sep 2020

Vil finne ut hvordan fôr, stress og laksefarge henger sammen

08. sep 2020

Kampen om arealene i Arktis

07. sep 2020

Mette – forsker med hjerte for parasitter

26. aug 2020

Hva og hvordan spiser eldre i 2030?

28. jul 2020

Ingen grunn til dårlig samvittighet for suppeposen

27. jul 2020

Stikkelsbær på hellig grunn

25. jun 2020

Nofima blant instituttene som lykkes best

12. jun 2020

Storsatsing på digitalisering i matproduksjon

02. jun 2020

Surøl med karakter av Telemarksfrukt

29. mai 2020

Last ned Fishwell-håndbøkene

28. mai 2020

Bakstelauget vil skape arbeidsplasser

27. mai 2020

Utvikler miljøvennlig kråkebolleoppdrett

22. mai 2020

Tare – viktig kilde til livsviktig jod

18. mai 2020

Nofima styrker satsingen på RAS-forskning

13. mai 2020

Smoltkonferansen blir webinar

23. apr 2020

Tre nye forskningsområder i senter for lukkede oppdrettsanlegg

03. apr 2020

Årsrapport fra senter for lukkede anlegg for 2019

17. mar 2020

Hva gjør smarttelefonen med barna dine?

24. feb 2020

Skal forske på etisk fiske 

10. feb 2020

Fra lab- til industriskala

Forrige 1 … 3 4 5 6 7 8 Neste
HjemOm ossPressemeldinger

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie