Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 13. mai 2020 Smoltkonferansen blir webinar 23. apr 2020 Tre nye forskningsområder i senter for lukkede oppdrettsanlegg 03. apr 2020 Årsrapport fra senter for lukkede anlegg for 2019 17. mar 2020 Hva gjør smarttelefonen med barna dine? 24. feb 2020 Skal forske på etisk fiske 10. feb 2020 Fra lab- til industriskala 13. jan 2020 Norge er «storebror» i nord på lakseoppdrett; har vi noe å lære av de mindre og nye i næringen? 31. des 2019 Solid hjørnesten i Rakkestad 18. des 2019 Mer forskning i resirkuleringsanlegg 18. des 2019 Ny sertifiseringsordning tar opp konkurransen med MSC 10. des 2019 Hva slags kjøtt spiser vi i 2040? 21. nov 2019 Plantebasert – mat i tiden 08. nov 2019 Hederspris til Nofimas pølsemaker 04. nov 2019 – Verdens fremste på tverrfaglig krabbeforskning 29. okt 2019 Plantebasert og proteinrikt 22. okt 2019 Forsøkshall for fisk åpnet på Sunndalsøra 21. okt 2019 Anna Sonesson er ny forskningssjef 18. okt 2019 Advarer mot «gullrush» på havressurser 16. okt 2019 Trygg gjenbruk av mat 02. okt 2019 Revolusjonerende ny teknologi blir «hyllevare» 30. sep 2019 Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn? 26. sep 2019 Prosessert mat – sunt og bærekraftig? 20. sep 2019 Digital utvikling «med lysets hastighet» 17. sep 2019 99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse Forrige 1 … 3 4 5 6 7 8 Neste