Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 12. mar 2025 Felles europeisk samarbeid om ny mat av alger 27. feb 2025 Norsk spekeskinke med verdensklasse-ambisjoner 17. feb 2025 Asbjørn Bartnes blir ny kommunikasjonsdirektør i Nofima 13. feb 2025 Nye innpakningsregler fra EU – slik påvirker de deg 07. feb 2025 Nofima-direktør skal bidra til å styrke norsk matsikkerhet 31. jan 2025 Nofima og Campus Ås får millioner til kommersialisering av forskning 02. jan 2025 Tester automatisk fjerning av kveis med vannskjæring og robotteknologi 18. des 2024 Vil forbedre produksjonen av stor laksesmolt 16. des 2024 Bønder som blir lokalmatprodusenter 02. des 2024 Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr? 13. nov 2024 Forskere vil ha elever med i kampen for å redde tareskogen 07. nov 2024 Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk 24. okt 2024 Kan et bad gjøre fiskefileten listeria-fri? 15. okt 2024 Ny nettside samler matfaglig kompetanse for lokalmatprodusenter 08. okt 2024 Fisker, formidler og «forskningsassistent» 01. okt 2024 Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike 18. sep 2024 Med hjerte for kylling og mennesker 18. sep 2024 Lokalmatprodusenter lærer å lage manchego-inspirert geitost og yoghurt av geitemelk 09. sep 2024 Hva kreves for vellykket smoltproduksjon i fremtiden? 29. aug 2024 Ny rapport vurderer alternative modeller for kongekrabbefisket 19. aug 2024 Nofimas torskerogn er sertifisert 03. jul 2024 Lærer hverandre om smak og lukt 06. jun 2024 Denne grønnsaken bør du kjøpe akkurat nå 14. mai 2024 Forskning og næring møtes på «Fremtidens smoltproduksjon» 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste