Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 02. jan 2025 Tester automatisk fjerning av kveis med vannskjæring og robotteknologi 18. des 2024 Vil forbedre produksjonen av stor laksesmolt 16. des 2024 Bønder som blir lokalmatprodusenter 02. des 2024 Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr? 13. nov 2024 Forskere vil ha elever med i kampen for å redde tareskogen 07. nov 2024 Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk 24. okt 2024 Kan et bad gjøre fiskefileten listeria-fri? 15. okt 2024 Ny nettside samler matfaglig kompetanse for lokalmatprodusenter 08. okt 2024 Fisker, formidler og «forskningsassistent» 01. okt 2024 Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike 18. sep 2024 Med hjerte for kylling og mennesker 18. sep 2024 Lokalmatprodusenter lærer å lage manchego-inspirert geitost og yoghurt av geitemelk 09. sep 2024 Hva kreves for vellykket smoltproduksjon i fremtiden? 29. aug 2024 Ny rapport vurderer alternative modeller for kongekrabbefisket 19. aug 2024 Nofimas torskerogn er sertifisert 03. jul 2024 Lærer hverandre om smak og lukt 06. jun 2024 Denne grønnsaken bør du kjøpe akkurat nå 14. mai 2024 Forskning og næring møtes på «Fremtidens smoltproduksjon» 13. mai 2024 Fiskerester til besvær? – Fra søppelproblem til verdifulle ingredienser 29. apr 2024 Diskuterte klimatilpasning for havbruk 18. apr 2024 Fryktede «krigsskip» kan gi kosmetiske produkter av høy verdi 10. apr 2024 Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd 02. apr 2024 DigiFoods årsrapport 2023 06. mar 2024 Nå skal også torskens sæd bli til nye godsaker 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste