Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 08. okt 2024 Fisker, formidler og «forskningsassistent» 01. okt 2024 Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike 18. sep 2024 Med hjerte for kylling og mennesker 18. sep 2024 Lokalmatprodusenter lærer å lage manchego-inspirert geitost og yoghurt av geitemelk 09. sep 2024 Hva kreves for vellykket smoltproduksjon i fremtiden? 29. aug 2024 Ny rapport vurderer alternative modeller for kongekrabbefisket 19. aug 2024 Nofimas torskerogn er sertifisert 03. jul 2024 Lærer hverandre om smak og lukt 06. jun 2024 Denne grønnsaken bør du kjøpe akkurat nå 14. mai 2024 Forskning og næring møtes på «Fremtidens smoltproduksjon» 13. mai 2024 Fiskerester til besvær? – Fra søppelproblem til verdifulle ingredienser 29. apr 2024 Diskuterte klimatilpasning for havbruk 18. apr 2024 Fryktede «krigsskip» kan gi kosmetiske produkter av høy verdi 10. apr 2024 Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd 02. apr 2024 DigiFoods årsrapport 2023 06. mar 2024 Nå skal også torskens sæd bli til nye godsaker 31. jan 2024 Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje 09. jan 2024 Reduserer matsvinn med ny teknologi 19. des 2023 Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet 14. des 2023 Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast 08. nov 2023 Linn Anne Brunborg blir ny divisjonsdirektør i Nofima 07. nov 2023 Samarbeid skal gi mer kunnskap til havbruksnæringen 26. okt 2023 Forskere vil få frem unge forbilder 26. okt 2023 Laksens egen kokk leter stadig etter nye ingredienser 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste