Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 11. aug 2022 Norsk satsing på ny matteknologi 08. aug 2022 Bidrar til utviklingen av afrikansk matvareindustri 23. jun 2022 Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett 15. jun 2022 Åpner for ny marin industri med tang og tare 10. jun 2022 Thomas Farstad ny styreleder i Nofima 09. jun 2022 Østvang blir ny direktør i Nofima 08. jun 2022 Jan Erik Olsen ny forskningssjef i Nofima 01. jun 2022 Reell innovasjon er målet 24. mar 2022 Er laksen like rød som før? 09. mar 2022 Nofima og Senteret for et aldersvennlig Norge blir samarbeidspartnere 09. mar 2022 Fiskeriministeren avslørte skreien på X-faktoren 10. feb 2022 Produksjon av stor laksesmolt – hva er beste praksis? 25. jan 2022 «Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet!» 12. jan 2022 Gir forbrukeren en stemme i forskningen 06. jan 2022 Sidereventyret i Hardanger 06. jan 2022 Nofima-forsker i styret til internasjonalt forskningsprogram 03. jan 2022 Unik omega-3-forskning på ørret 09. nov 2021 Snora klippet for bedre forskningsverktøy 25. okt 2021 Hvor god er oppdrettstorsken? 19. okt 2021 Ny Svalbard-næring med småskala krabbefiske 13. okt 2021 Mest mulig norsk hvete i melet 05. okt 2021 Utfordringer med å utnytte hele fisken 29. sep 2021 Mindre fisk til spille i butikk og hjemme 17. sep 2021 Tester urter som virkemiddel i matproduksjon Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Neste