Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 12. jan 2023 Investerer 90 millioner i RAS-forskning 10. jan 2023 Erik-Jan Lock ny forskningssjef i Nofima 02. jan 2023 En stille, kulinarisk revolusjon! 08. des 2022 Vil lage mat med rester og lavtrofiske råvarer 11. nov 2022 Gunnhild Solberg Aarstad blir ny forskningssjef i Nofima 27. okt 2022 Fant opp forskningsverktøy med stor næringsnytte 20. okt 2022 Mulighetskart: Bruker designdrevet innovasjon til å omforme forskning til innovasjon 07. sep 2022 Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor 02. sep 2022 Nye muligheter med oppfôring av små kongekrabber 01. sep 2022 32 millioner til forskning på bedre fiskehelse 29. aug 2022 Laget styrkes for å redusere lakselusproblemet i oppdrett 18. aug 2022 Grønt skifte på smoltkonferansen 2022 11. aug 2022 Norsk satsing på ny matteknologi 08. aug 2022 Bidrar til utviklingen av afrikansk matvareindustri 23. jun 2022 Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett 15. jun 2022 Åpner for ny marin industri med tang og tare 10. jun 2022 Thomas Farstad ny styreleder i Nofima 09. jun 2022 Østvang blir ny direktør i Nofima 08. jun 2022 Jan Erik Olsen ny forskningssjef i Nofima 01. jun 2022 Reell innovasjon er målet 24. mar 2022 Er laksen like rød som før? 09. mar 2022 Nofima og Senteret for et aldersvennlig Norge blir samarbeidspartnere 09. mar 2022 Fiskeriministeren avslørte skreien på X-faktoren 10. feb 2022 Produksjon av stor laksesmolt – hva er beste praksis? Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste