Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemOm ossPressemeldinger

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Nofima

Les på engelsk

11. aug 2022

Norsk satsing på ny matteknologi

08. aug 2022

Bidrar til utviklingen av afrikansk matvareindustri

23. jun 2022

Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett

15. jun 2022

Åpner for ny marin industri med tang og tare

10. jun 2022

Thomas Farstad ny styreleder i Nofima

09. jun 2022

Østvang blir ny direktør i Nofima

08. jun 2022

Jan Erik Olsen ny forskningssjef i Nofima

01. jun 2022

Reell innovasjon er målet

24. mar 2022

Er laksen like rød som før?

09. mar 2022

Nofima og Senteret for et aldersvennlig Norge blir samarbeidspartnere

09. mar 2022

Fiskeriministeren avslørte skreien på X-faktoren

10. feb 2022

Produksjon av stor laksesmolt – hva er beste praksis?

25. jan 2022

«Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet!»

12. jan 2022

Gir forbrukeren en stemme i forskningen

06. jan 2022

Sidereventyret i Hardanger

06. jan 2022

Nofima-forsker i styret til internasjonalt forskningsprogram

03. jan 2022

Unik omega-3-forskning på ørret

09. nov 2021

Snora klippet for bedre forskningsverktøy

25. okt 2021

Hvor god er oppdrettstorsken?

19. okt 2021

Ny Svalbard-næring med småskala krabbefiske

13. okt 2021

Mest mulig norsk hvete i melet

05. okt 2021

Utfordringer med å utnytte hele fisken

29. sep 2021

Mindre fisk til spille i butikk og hjemme

17. sep 2021

Tester urter som virkemiddel i matproduksjon

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste
HjemOm ossPressemeldinger

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie