Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 17. des 2020 25 nye forskningsprosjekter til Nofima 10. des 2020 Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere 01. des 2020 Sikker på at RAS-teknologien er framtiden for oppdrettsnæringen 29. nov 2020 En enda tydeligere smak av Hardanger 27. nov 2020 Styrker samarbeidet på hvitfisk og på emballasje 23. nov 2020 Vil revolusjonere kvalitetskontrollen av hvitfisk 13. nov 2020 I gang med neste generasjons matemballasje 22. okt 2020 Vil bruke styrken til stillehavslaksen for å nedkjempe lakselus 21. okt 2020 Økt forskningsinnsats på persontilpasset mat til eldre 12. okt 2020 Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer 28. sep 2020 Å være ung og hjemmefra under Covid-19-pandemien 21. sep 2020 Vil finne ut hvordan fôr, stress og laksefarge henger sammen 08. sep 2020 Kampen om arealene i Arktis 07. sep 2020 Mette – forsker med hjerte for parasitter 26. aug 2020 Hva og hvordan spiser eldre i 2030? 28. jul 2020 Ingen grunn til dårlig samvittighet for suppeposen 27. jul 2020 Stikkelsbær på hellig grunn 25. jun 2020 Nofima blant instituttene som lykkes best 12. jun 2020 Storsatsing på digitalisering i matproduksjon 02. jun 2020 Surøl med karakter av Telemarksfrukt 29. mai 2020 Last ned Fishwell-håndbøkene 28. mai 2020 Bakstelauget vil skape arbeidsplasser 27. mai 2020 Utvikler miljøvennlig kråkebolleoppdrett 22. mai 2020 Tare – viktig kilde til livsviktig jod Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Neste