Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 08. apr 2019 Årsrapport om forskning på lukkede anlegg 01. apr 2019 Produktutvikler bake-Norge 21. feb 2019 Sterk tro på oppdrettstorsken 14. feb 2019 Hva vil bli den neste store matinnovasjonen? 13. jan 2019 Helt sprø vinner av innovasjonspris 09. jan 2019 Side om side langs kysten 11. des 2018 – Lokalmat er den nye rocken 20. sep 2018 Livet som lokalmatgründer 07. mar 2018 Lokalmatens primus motor 08. feb 2018 Lansering av filmen «Best i test» 23. okt 2017 Telemarksklingen skal erobre Norge 11. jul 2017 Blant wienerbrød, brioche og scones 30. mai 2017 Lokalmatprodusenter vil lære om fermentering 16. sep 2016 Heder for unik smak 02. sep 2016 Lokale bærprodusenter får hjelp med foredling 15. jun 2016 Deler økologisk surdeigskunnskap 25. feb 2016 Må brenne for lokalmat Forrige 1 … 5 6 7 8