Sidsel Fiskaa Hagen
Dr.scient.
Forsker
Jeg jobber som forsker på frukt og grønnsaker, med fokus på helse- og smaksrelaterte innholdsstoffer. Jeg er spesielt interessert i hva som skjer i plantene når de blir utsatt for ulike typer stress, som for eksempel lys, temperatur og lagring, og hvordan man kan bevare optimal kvalitet og helseverdi av frukt og grønnsaker helt frem til forbrukerne. Som bakgrunn har jeg studert biologi og kjemi, med spesialisering i plantefysiologi, ved Høgskolen i Ålesund, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (cand.scient., 2002) og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (dr.scient., 2006). I ettertid har jeg hatt to postdoktorstillinger ved NMBU og Nofima, og siden desember 2015 har jeg vært ansatt som forsker ved Nofima.

E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no
Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum.
Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål.
Mine publikasjoner
Sidsel Fiskaa Hagen har 25 publikasjoner ved Nofima: