Publisert 2005

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Sider : 147–1

År : 2005

Publikasjonstype : Faglig kapittel

Bidragsytere : Borge, Grethe Iren Andersen; Hagen, Sidsel Fiskaa; Martinsen, Berit Karoline; Skrede, Grete; Haffner, Karin; Solhaug, Knut Asbjørn; Bilger, Wolfgang; Bengtsson, Gunnar B.

En del av : Abstract - 2nd International Conference on Polyphenols and Health ( , 2005 )

År : 2005

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

Kale or curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) has been found to contain high levels of phytochemicals with antioxidative properties as well as other biological active compounds possibly influencing human health. A ready-to-use product of kale could make it more available for the consumers. The effect of gentle processing of kale including blanching on flavonoid content and antioxidant capacity was studied.

Kontaktpersoner: