Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterVerdt å vite

Verdt å vite

Verdt å vite gir deg nyttig kunnskap og praktisk informasjon fra vår forskning på mat.

Les på engelsk

Resultater

Tema A-Å

Publikasjoner

Dypdykk i nyttig kunnskap

Verdt å vite om matsystemer

Slik unngår du væsketap og vektendringer hos hvitfisk

Verdt å vite om mikrobølger i matproduksjon

Slik spiser du trygt som gravid på reise

Verdt å vite om metabolomikk

Verdt å vite om pukkellaks 

Verdt å vite om torskeoppdrett

Verdt å vite om listeria

Verdt å vite om bakterielle sår på laks

42 høydepunkter fra forskning på lukkede oppdrettssystemer

Verdt å vite om belgvekster – en kilde til funksjonelle proteiner

Verdt å vite om fiskefôrets kompleksitet

Verdt å vite om multilayer-/flerlagsemballasje

Verdt å vite om dyrevelferd i fiskeri

Verdt å vite om høytrykks­prosessering av mat

Slik bør rogn fra hvitfisk behandles

Verdt å vite om kollagen

Verdt å vite om enzymatisk proteinhydrolyse

Verdt å vite om superkjøling

Verdt å vite om PEF

Verdt å vite om ultraprosessert mat

Slik handterer du kongekrabbe – frå fangst til smakfulle retter

Tørking av mat – hvorfor og hvordan

Slik markedsfører du innovativ mat

1 2 3 Neste
HjemResultaterVerdt å vite

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie