Fant 6679 publikasjoner.
Challenging spatial and seasonal distribution of fish landings-The experiences from rural community quotas in Norway
Marine Policy, 2010 Vitenskapelig artikkel
Quality of farmed Atlantic cod: effects of season and storage
Aquaculture Research, 2010 Vitenskapelig artikkel
Rapid Nondestructive Determination of Edible Meat Content in Crabs (Cancer pagurus) by Near-Infrared Imaging Spectroscopy
Applied Spectroscopy, 2010 Vitenskapelig artikkel
Development of satiating and palatable high-protein meat products by using experimental design in food technology
Food & Nutrition Research (FNR), 2010 Vitenskapelig artikkel
Implementing traceability: practical challenges at a mineral water bottling plant
British Food Journal, 2010 Vitenskapelig artikkel
Consumer acceptance of high-pressure processing and pulsed-electric field: a review
Trends in Food Science & Technology, 2010 Vitenskapelig artikkel
Sustainable Packaging Design: a Holistic Methodology for Packaging Design
Packaging technology & science, 2010 Vitenskapelig artikkel
Enrichment of the African catfish Clarias gariepinus (Burchell) with functional selenium originating from garlic: effect of enrichment period and depuration on total selenium level and sensory properties
Better quality packaging for long shelf life
Die Fleischwirtschaft, 2010 Vitenskapelig artikkel
How European Consumers Define the Concept of Traditional Food: Evidence From a Survey in Six Countries
Agribusiness, 2010 Vitenskapelig artikkel
Analysing sensory panel performance in a proficiency test using the PanelCheck software
European Food Research and Technology, 2010 Vitenskapelig artikkel
Food preference based segments in Russia
Food Quality and Preference, 2010 Vitenskapelig artikkel
Impact of health-related claims on the perception of other product attributes
Food Policy, 2010 Vitenskapelig artikkel
European beef consumers' interest in a beef eating-quality guarantee Insights from a qualitative study in four EU countries
Appetite, 2010 Vitenskapelig artikkel
The Salmonids (Family: Salmonidae)
2010 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Driftsundersøkelsen i fiskeindustrien. Lønnsomhet og inntjening i 2009
2010 Nofimas rapportserie
Effekt av slaktestress, utblødningsgrad og rigor status ved saltetidspunkt på filetfarge, karotenoidinnhold, vitaminstatus og harskningsgrad i kaldrøykte laksefileter
Markedsendringer i britiske supermarkedkjeder – tint blir ferskt
Health-related attitudes as a basis for segmenting European fish consumers
Genetic parameters of meat quality traits in two pig breeds measured by rapid methods
Animal, 2010 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6679 publikasjoner. Vise side 221 av 334: