Fant 6667 publikasjoner.
Subcellular distribution of palmitoyl-CoA hydrolase activity in carrot. An enzyme releasing free fatty acids
Food Chemistry, 1985 Vitenskapelig artikkel
Characteristics of a Vibrio sp. associated with the "Hitra disease" of Atlantic Salmon in Norwegian fish farms
Gyobyo kenkyu - Fish pathology, 1985 Vitenskapelig artikkel
Studies on the palmitoyl-CoA hydrolase activity in carrot
Journal of the Science of Food and Agriculture, 1983 Vitenskapelig artikkel
Effect of ascorbat on a hypotenically isolated mitochondrial fraction during ageing of Swede (Brassica napus var. napobrassica L)
Food Chemistry, 1983 Vitenskapelig artikkel
Peroxidase, catalase and palmitoyl-CoA hydrolase activity in blanched carrot cubes after storage at 20⁰C
Peroxidase and catalase activity in carrot
Food Chemistry, 1981 Vitenskapelig artikkel
Heat inactivation and pH optima of peroxidase and catalase in carrot, Swede and Brussels sprouts
Food Chemistry, 1980 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6667 publikasjoner. Vise side 334 av 334: