Fant 6682 publikasjoner.
Humoral immune responses in Atlantic salmon (Salmo salar L.) to cellular and extra cellular antigens of Aeromonas salmonicida
Journal of Fish Diseases, 1991 Vitenskapelig artikkel
Report from a fish stock assessment mission : United Nations Development Programme : project DRK/85/006 in DPR Korea
1991 Rapport
Kyst- og fjordressurs-undersøkelser : et utkast til rammebetingelser for et langsiktig forskningsprogram på marine kyst- og fjordressurser : framtidige ressursvurderinger basert på flerbestandsmodelleringer
Interstitial edema-preventing mechanisms
1991 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Kolmulesurimi : prosess og kvalitet
1990 Rapport
Effect of 3- and 4-thia-substituted fatty acids on glycerolipid metabolism and mitochondrial beta-oxidation in rat liver
Biochemical Pharmacology, 1990 Vitenskapelig artikkel
Effect of selected antioxidants on the stability of dehydrated mashed potatoes
Food Additives and Contaminants, 1989 Vitenskapelig artikkel
The effect of lipid-degrading enzyme activities on quality of blanched and unblanched frozen stored cauliflower estimated by sensory and instrumental analysis
Food Chemistry, 1989 Vitenskapelig artikkel
Effect of ethylene, free fatty acid, and some enzyme systems on chlorophyll degradation
Journal of Food Science, 1989 Vitenskapelig artikkel
Multivariabel kalibrering : sluttrapport for NTNF-prosjekt 0228.18325, 1986-1988
1989 Rapport
Physiological changes in blood and seminal plasma during the spawning period of maturing rainbow trout held under different temperature and salinity regimes, and the effect on survival of the broodstock and the eyed eggs
ICES Journal of Marine Science, 1988 Vitenskapelig artikkel
A comparison of CIE (1976) L*a*b* values obtained from two different instruments on several commodities
Journal of Food Science, 1988 Vitenskapelig artikkel
Ascorbyl palmitate as a dietary vitamin C source for rainbow trout (Salmo gairdneri)
Aquaculture, 1988 Vitenskapelig artikkel
Studies on fatty acid a-oxidation in cucumber
Biochimica et Biophysica Acta, 1987 Vitenskapelig artikkel
The effect of a short time exposure to different temperature and salinity regimes on survival of maturing Atlantic salmon and eyed eggs, and changes in blood and seminal plasma during the spawning period
ICES Journal of Marine Science, 1986 Vitenskapelig artikkel
Subcellular distribution of palmitoyl-CoA hydrolase activity in carrot. An enzyme releasing free fatty acids
Food Chemistry, 1985 Vitenskapelig artikkel
Characteristics of a Vibrio sp. associated with the "Hitra disease" of Atlantic Salmon in Norwegian fish farms
Gyobyo kenkyu - Fish pathology, 1985 Vitenskapelig artikkel
Studies on the palmitoyl-CoA hydrolase activity in carrot
Journal of the Science of Food and Agriculture, 1983 Vitenskapelig artikkel
Peroxidase, catalase and palmitoyl-CoA hydrolase activity in blanched carrot cubes after storage at 20⁰C
Effect of ascorbat on a hypotenically isolated mitochondrial fraction during ageing of Swede (Brassica napus var. napobrassica L)
Food Chemistry, 1983 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6682 publikasjoner. Vise side 334 av 335: