Fant 6559 publikasjoner.
Interpretation, validation and segmentation of preference mapping models
Food Quality and Preference, 2014 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsavvik sildefilet. Sluttrapport
2013 Nofimas rapportserie
Improving 2DE proteomics by computerized image analysis
2013 Doktorgradsavhandling
Classification trees in consumer studies for combining both product attributes and consumer preferences with additional consumer characteristics
Food handling practices and knowledge of food safety among norwegian consumes
A comparison of methods for analyzing multivariate sensory data in designed experiments - A case study of salt reduction in liver paste
Kortare generasjonsintervall hos laks
Mobile abattoir versus conventional slaughterhouse—Impact on stress parameters and meat quality characteristics in Norwegian lambs
Applied Animal Behaviour Science, 2013 Vitenskapelig artikkel
Gode driftsrutiner reduserer tapet
Norsk Fiskeoppdrett, 2013 Fagartikkel
Norske torsketrålere – Struktur og lønnsomhet
2012 Nofimas rapportserie
Solubility of carbon dioxide in a seafood model product with fish oil
European Food Research and Technology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Afrika er viktig for eksporten
IntraFish Media AS, 2013 Fagartikkel
CpG- and LPS-activated MAPK signaling in in vitro cultured salmon (Salmo salar) mononuclear phagocytes
Fish and Shellfish Immunology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Krill hydrolysate free amino acids responsible for feed intake stimulation in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture Nutrition, 2013 Vitenskapelig artikkel
The effect of increased water movement on the roe enhancement of adult sea urchins, Evechinus chloroticus
Aquaculture Research, 2013 Vitenskapelig artikkel
Simulated maternal pre-spawning stress affects offspring's attributes in farmed Atlantic salmon Salmo salar (Linnaeus, 1758)
Aquaculture Research, 2015 Vitenskapelig artikkel
Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Front face fluorescence measurement of photosensitizers and lipid oxidation products during photooxidation of butter
Journal of Dairy Science (JDS), 2007 Vitenskapelig artikkel
Effects of calcium, magnesium and pH during salt curing of cod (Gagus morhua L)
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Influence of cod freshness on the salting, drying and desalting stages
Journal of Food Engineering, 2006 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 223 av 328: